Skip to content

Om os

Om os

Lumierer

LUMIERER er en søstervirksomhed til det verdensomspændende firma MK Illumination, som med sine 42 afdelinger, placeret rundt om i verden, i 2018 blev kåret som verdens største leverandør af professionel julebelysning, samt firmaet MK Themed Attractions, som producerer og monterer kulisser, deko og props til forlystelsesparker rundt om i verden. Så med en masse global og lokal viden, har valgt at bringe oplevelsen in house, til deres egne kunder. Det alle vores afdelinger har tilfælles er, at vi ”lever” af visuelle oplevelser og glæden det skaber hos vores gæster og kunder.

LUMIERER‘s team har i 2 år været på inspirationsrejse rundt i verden for at være i stand til at skabe en lysfestival, der foruden at skabe mindeværdige oplevelser for familier og venner, viser de nyeste teknologier indenfor bl.a. lys, røg og 3D motiver. Foruden inspirationen fra andre MK Illumination afdelinger, er der samlet inspiration fra andre forskellige virksomheder, som laver lysfestivaller.

De kommende 3 år vil du kunne opleve LUMIERER i Lystanlægget i Ringsted, og du vil også kunne opleve LUMIERER i flere andre byer og lokationer DK. Vi glæder os til snart at kunne løfte sløret for, hvor LUMIERER’s fortryllede lysfestivaler udfolder sig.

Play Video